Blaarkophouder Maurits Tepper in Food100

De Food100-lijst van 2018 is bekend. De onafhankelijke vakjury heeft 50 gamechangers (30+) en 50 changemakers (30-) geselecteerd uit ruim 600 aanmeldingen. Onder hen Maurits Tepper, eigenaar bij blaarkopveehouderij Eytemaheert in Roderwolde. 

maurits jessica eytemaheert

In de lijst staan ook Joris Bijdendijk (executive chef bij RIJKS® restaurant) en Tjeerd de Groot (Tweedekamerlid namens D66). Ook zij zijn regelmatig pleitbezorger van de zeldzame rassen, waaronder de blaarkop.

 

Food100 koppelt talent met invloed

Food100 is een netwerk van gevestigde leiders en aanstormend talent. Het netwerk wil foodgeneraties verbinden, het gevestigde leiderschap inspireren en de nieuwe generatie kansen bieden om met nieuwe initiatieven de toekomst vorm te geven. Jonge talenten worden gekoppeld aan de ervaren gamechangers om zo een verbindend netwerk te laten ontstaan. De vakjury geeft alle kandidaten punten op basis van vier criteria: daadkracht, innovativiteit, een brede kijk op duurzaamheid, en het vermogen om hun kennis en netwerk te delen.

Blaarkophouder Maurits Tepper in Food100
Schuiven naar boven